Sladice

Panna cotta z jagodnim prelivom

Panna cotta je ena izmed mojih najljubših sladic. Ne samo drugje, kjer si jo občasno v restavraciji ali slaščičarni privoščim po odličnem kosilu, ampak tudi doma. Res jo pripravimo v hitrem času, hkrati pa je rešitev, kadar nimamo veliko časa ali pa ideje, kaj pripraviti za sladki zaključek druženja. Tokrat sta naju obiskala moja mami in ati, in ker je ati nekaj dni nazaj praznoval rojstni dan sem namesto tortice želela pripraviti nekaj drugega. In domača panna cotta z jagodnim prelivom se je izkazala za odlično zamisel. 😉 Panna cotto sem pripravila iz smetane Hulala, ki je že sama po sebi dovolj sladka, da ne potrebuje dodatnega vnosa sladkorja. 
čas priprave

10 minut

čas kuhe

5 minut

število porcij

4

Pustite odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja