![](https://natalija.si/wp-content/uploads/2018/12/img-9636_orig.jpg)
Jajček na oko z avokadom in dimljenim lososom
6. maja, 2017
/
Mmm.. težko preseči takšen fruštek – jajčka, avokado in losos. Tri zmagovalne sestavine in takšne, ki te napolnijo z energijo in nasitijo za nekaj časa. Takšnih fruštkov se poslužujem za vikend v bistrojih in kavarnah, kjer strežejo zajtrke. Ker pa sem na dopustu, imam čas za pripravo tudi jaz.
čas priprave
5 minut
čas peke
5 minut
število porcij
2
SESTAVINE
POSTOPEK
SESTAVINE
- 2 kajzerci
- 4 jajčka
- 100 g dimljenega lososa
- 1 avokado
- sol, poper
- koper
POSTOPEK
Narežemo avokado.
Popečemo jajčka na oko.
Sestavimo – kruhek, avokado, dimljen losos in jajček, ki smo ga začinili s soljo, poprom ter koprom.
Popečemo jajčka na oko.
Sestavimo – kruhek, avokado, dimljen losos in jajček, ki smo ga začinili s soljo, poprom ter koprom.
![](https://natalija.si/wp-content/uploads/2018/12/img-9637_orig.jpg)
![](https://natalija.si/wp-content/uploads/2018/12/img-9665_orig.jpg)
![](https://natalija.si/wp-content/uploads/2018/12/img-9597_1_orig.jpg)