Jajček na oko z avokadom in dimljenim lososom
							6. maja, 2017
						
			/
			
			
		
		
	Mmm.. težko preseči takšen fruštek – jajčka, avokado in losos. Tri zmagovalne sestavine in takšne, ki te napolnijo z energijo in nasitijo za nekaj časa. Takšnih fruštkov se poslužujem za vikend v bistrojih in kavarnah, kjer strežejo zajtrke. Ker pa sem na dopustu, imam čas za pripravo tudi jaz. 
 
								čas priprave
5 minut
čas peke
5 minut
število porcij
2
SESTAVINE
									POSTOPEK
							SESTAVINE
					- 2 kajzerci
 - 4 jajčka
 - 100 g dimljenega lososa
 - 1 avokado
 - sol, poper
 - koper
 
POSTOPEK
					Narežemo avokado.
Popečemo jajčka na oko.
Sestavimo – kruhek, avokado, dimljen losos in jajček, ki smo ga začinili s soljo, poprom ter koprom.
Popečemo jajčka na oko.
Sestavimo – kruhek, avokado, dimljen losos in jajček, ki smo ga začinili s soljo, poprom ter koprom.