Kosilo

Lososov file s toskanskimi zelišči in hokaido pirejem

Zadnje tedne sem kar lena v kuhinji, priznam. Po službi mi enostavno zmanjka energije in pade volja po delanju kosila. Zato so hitra, enostavna in “clean” kosila vedno dobrodošla. In takšno je bilo današnje. Odlično! Tudi izgledalo je mamljivo, zmanjkalo ga je pa tudi v hitrem času. V Hoferju sem v hladilniku zasledila lososov file na žaru z različnimi zelišči in se odločila za toskanske. Matejevi starši so nedavno prinesli še domačo hokaido bučko in recept se je napisal kar sam. Za lepo dekoracijo je poskrbela še domača in sveža rožmarinova vejica. Preostalo polovičko bučke sem že narezala na kocke in jo pospravila v skrinjo, da bom naslednjič iz nje pripravila odlično juhco.
čas priprave

10 minut

čas peke/kuhe

3 minuti/15 minut

število porcij

2

Pustite odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja