Testo,  Večerja,  Zajtrk

Najbolj puhast šmorn

Če še nisem, pa bom sedaj povedala, da šmorn obožujem. Že od majhnega. In vsakič sem ga sladkala s sladkorjem v prahu ali pa postrosila z navadnim sladkorjem. Vedno sem ga delala po receptu Bineta Volčiča ali če ga bolje poznate pod nazivom ‘Šefov šmorn’. Tokrat pa sem se iz nekega razloga odločila, da naredim drugačnega. Recept sem našla na tujem kuharskem blogu Plated Cravings. Razlika? Ta recept ne vsebuje pecilnega praška. Ja, recept sam po sebi res ni nič posebnega, ampak bolj puhastega šmorna še nisem jedla. Nad končnim izdelkom sem bila noro navdušena in sedaj je to recept, ki je pri meni zmagal in ga bom v prihodnje uporabljala. 
čas priprave

15 minut

čas peke

10 minut

število porcij

2

Pustite odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja