Tokratni jedilnik pa je precej drugačen od preteklih, saj smo se v tem 16. tednu potepali po božičnih sejmih, tako da smo Timova kosila spremenili v Fruteke oziroma bio kašice, ki sem jih prej nabavila v Mullerju. Zajtrke je v večini jedel Tim z nama v hotelih, popoldne in zvečer pa odvisno od tega, kje smo se nahajali. Če smo bili na marketu, potem je jedel večerjo z nama. Oh, Tim je res pravi jedec. Zagotovo mu je bil najbolj všeč šmorn in pečen krompir. 

Vseeno pa komaj čakam nov teden, ko mu bom lahko zopet kuhala domačo hrano, pa tudi sicer se bomo vsi zelo razvajali pri dedkih in babicah in njihovih dobrotah. 

PonedeljekTorekSredaČetrtekPetekSobotaNedelja
ZajtrkMilupa mlečna kaša MiluvitMilupa mlečna kaša Miluvitjogurt s koruznimi kosmiči in banano, umešana jajčkaovsena kaša z marelicamiajdova kaša + rumenjaknavaden jogurt z bananoMilupa kaša z banano
Kosilokvinoja z grahom in piščancemjuha iz muškatne buče in peteršiljem ter baby preprečenecFrutek (kuskus z zelenjavo)Frutek (testenine s paradižnikovo omako in zelenjavo)Frutek (krompir s sladkim krompirjem)Frutek (testenine s paradižnikovo omako in zelenjavo)Frutek (riž s korenčkom in kokošjim mesom)
Popoldanska malicajogurt z malinamijogurt z breskvami in marelicamiFrutek (banana z jabolko in žiti)Frutek (banana, hruška, jabolko in žita)Frutek (slive z jabolko) + ovseni kosmičiFrutek (breskev, marakuja, jabolko)/ (prespal obrok)
VečerjaMilupa zdrobMilupa mlečna kaša jabolko-vanilijaMilupa kaša z bananokrompirjevi svaljki s špinačomalinov jogurt s kajzericošmorn / pečen krompir z jogurtom in zeliščipirin zdrob z AM