Kruhki s pečeno papriko in zelišči, oviti v pršutu
22. julija, 2017
/
Barvit, okusen, hiter in enostaven prigrizek. Podobni prigrizek sem že srečala na Pinterestu in iz ker so mi bile všeč barve, sem eksperimentirala z okusi. Svežina pečene rdeče paprike in njena živo rdeča barva je več kot dobrodošla. Da je vse skupaj še boljše in odličnega okusa, poskrbi rezina pršuta, ki vse lepo zavije. Zares odlično!
čas priprave
15 minut
čas peke/kuhe
/
število porcij
4
SESTAVINE
POSTOPEK
SESTAVINE
- 2 fokači z rožmarinom
- kremni sir z zelišči
- pečena rdeča paprika
- pršut
- svež peteršilj
POSTOPEK
Fokači narežemo na šnite.
Na vsako bogato namažemo kremni sir s zelišči.
Na kremni sir položimo rezino pečene rdeče paprike.
Okrasimo z vejico peteršilja.
Vse skupaj zavijemo z rezino pršuta.