Sladice

Čokoladni mafini iz pinjenca

Še en recept, ki me je prepričal na Pinterestu med brskanjem po sladkem receptu, kjer lahko uporabim pinjenec. Mafini so resnično mehki, a bi bili veliko boljši, če bi jim dodala pravi kakav v prahu. Tako bi spremenili barvo in okus. Da ne bo pomote, mafini so bili odlični, a v peki je res boljše uporabiti pravi kakav, ki da sladičkam popolnoma drug okus. Žal tega kakava nisem imela na voljo tisti moment, a želja po mafinih je bila prevelika, da bi počakali. 🙂 Super so za ob kavici ali čaju. Naslednji dan sem jih za nekaj sekund dala v mikrovalovko in bili so kot sveže pečeni. Naravnost fantastični!

* 1 skodelica = 240 ml

čas priprave

15 minut

čas peke

18 minut

število porcij

6

Pustite odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja