Kruhki s hruško in rukolo
							19. julija, 2017
						
			/
			
			
		
		
	Zagotovo meni eden boljših prigrizkov, saj obožujem vse sestavine in kljub mogoče nekoliko zanimivi kombinaciji s hruško je res odlična jed. Postregla sem jo kot del fingerfood večera s prijatelji, lahko pa jo pripravimo tudi zase ali za dve osebi. Namesto orehov bi lahko uporabili tudi pražene lešnike ali mandlje. Balzamični preliv pa je pikica na i!
								čas priprave
15 minut
čas peke/kuhe
/
število porcij
2
SESTAVINE
									POSTOPEK
							SESTAVINE
					- 8 rezin fokače z rožmarinom
 - 2 hruški
 - kremni sir z zelišči
 - rukola
 - pest orehov
 - balzamični preliv
 
POSTOPEK
					Na tanko narežemo rezine fokače.
Kar na debelo namažemo rezine s kremnim sirom.
Na tanko narežemo rezine hruške in jih položimo na sir.
Položimo pest rukole, posipamo z orehi in pokapamo s balzamičnim prelivom.