![](https://natalija.si/wp-content/uploads/2020/04/433CA1DD-38F5-487A-A89D-7D0EBE9D4DAD.jpeg)
Kruhove šnite
19. aprila, 2020
/
Kruhove šnite ali kot smo včasih rekli temu – pohan kruh. Tale jed me zagotovo popelje v otroštvo, ko je mami popekla star kruh, ki je ostal od tedna. Preprosta večerja ali sladica. Kruhove šnite lahko posujemo s sladkorjem, domačo marmelado ali čokoladnim namazom. Jaz si kruhove šnite privoščim brez vsega.
čas priprave
5 minut
čas peke
5 minut
število porcij
4
SESTAVINE
POSTOPEK
SESTAVINE
- 1 manjša stara francoska bageta
- 3 dcl mleka
- 1 jajce
- 1 zavitek vanilijevega sladkorja
POSTOPEK
Razžvrkljamo jajce in mu primešamo mleko ter vanilijev sladkor.
Staro francosko bageto narežemo na rezine.
Rezine dobro namočimo v mleku.
Na ponvi raztopimo kokosovo olje ter popečemo rezine na vsaki strani do zlato rjave barve.
![](https://natalija.si/wp-content/uploads/2020/04/E41A0D25-8B09-4BC7-BB50-7E0902FED031.jpeg)
![](https://natalija.si/wp-content/uploads/2020/04/Uvajanje-goste-hrane-pri-dojenčku-33.jpg)
![](https://natalija.si/wp-content/uploads/2020/04/Uvajanje-goste-hrane-pri-dojenčku-32.jpg)